Skreddersydde turer

Osspåtur lager turer som tilpasses deltakernes ønsker. Turen kan være lang eller kort. Det er du og ditt reisefølge som bestemmer hvor i Norge eller Svalbard vi drar. Island er også en mulighet. Er det spesielle temaer og ønsker, så flettes det inn. Vanskelighetsgraden tilpasses dine forutsetninger og ønsker.

Det er tett mellom spektakulære turmål. Vi kan besøke kjente plasser som Prekestolen, Lofoten og Trolltunga. Men det er også mange andre mindre besøkte plasser som er verdt å dra til. Vi bor i et av verdens vakreste land. Kanskje skal vi overnatte på et av de historiske hotellene på vei hjem?

Program og budsjett kan vi utvikle sammen. Det gjelder også turens lengde og når vi drar. Turene går hele året.

Du sender en forespørsel til post@osspåtur.no. Vi gir deg gode råd og forslag. Dine preferanser står i sentrum.

Som en forberedelse til turen treffes vi på forhånd. Vi ser på reiseruten og hva vi trenger å ha med oss. Sikkerhet og utstyr. Det er viktig at alle vet mest mulig om turen. Hvis vi ikke vil reise langt, lager vi en tur i vårt nærmiljø.

Osspåtur.no kan tilby foredrag og bildefremvisning om ulike turmål og temaer. Det kan være fjellturer og skiturer rundt om i verden. Hva skal til for å lykkes eller mislykkes? Her er nok mye gjenkjennbart for de fleste.

En organisasjon er avhengig av at medarbeiderne fungerer godt sammen. Samarbeidskultur er en nøkkel til å lykkes. I disse smitteverntider er det å gjøre noe sammen minst like viktig som før. En organisert fjelltur kan være et skritt på veien.

Det du må gjøre er å ta kontakt. Spørsmål rettes til Arve Husby.

mob. 99024170

Epost: post@osspåtur.no

En sommer- eller vintertur i fjellet? Fra hytte til hytte eller telttur? Bilde fra Trollheimen.
Kanskje et stykke langs Pilegrimsleden? Natur og kultur hånd i hånd.