Gleden med fjell og samliv

Hva er samlivskurs i fjellet?

Samlivskurset i fjellet passer til dere som ønsker å ta vare på og utvikle gleden med samlivet i en trygg og nær relasjon .  

Målet med kurset er å legge til rette for utvikling av glede, trygghet og spenning i den seksuelle relasjonen. Vi er opptatt av at dette gjøres i samsvar med personlige, sosiale, etiske og verdimessige holdninger. Et bedre seksualliv utvikles gjennom respekt, fellesskap, nærhet og trygghet.

Samlivskurset er basert på trygghet og tilhørighet

Har man lyst og vilje til å være sammen, kan gode følelser vekkes og forholdet utvikle seg i gode retninger. Vi vet at forstyrrelser i den seksuelle relasjonen kan påvirke den enkeltes og parets psykiske, emosjonelle og fysiske velvære. 

Har dere lyst til å komme nærmere hverandre seksuelt, emosjonelt og relasjonelt? Har dere mistet lysten, men vil finne den frem igjen? Er dere rett og slett nysgjerrige på hva livet kan gi, så meld dere på dette kurset i disse flotte omgivelsene.

Innhold i kurset  

  • Relasjon, glede og seksualitet
  • Lyst og fantasier  
  • Tenning og tiltrekning
  • Kommunikasjon, forventninger og nærhet
  • Utfordringer ja, men hvordan komme seg videre
  • Å ta valg  
  • Øvelser 
  • 2 guidede turer i fjellet 
  • Felles frokost og middager

Hvor

Kursstedet er lagt til Hjerkinn Fjellstue på vakre og ærverdige Dovre. Dette er et område med historie og sjel. Et godt sted å være.

Til Dovre er det mulig å ta tog til Hjerkinn stasjon.  Derfra kan dere gå langs veien til fjellstua som er et hotell, eller dere blir hentet.  Dersom dere kjører bil, er det vei helt frem til fjellstua. Det er kort avstand mellom togstasjonen og fjellstua.

Program

Dag 1
Vi møtes kl. 11.00 på Hjerkinn fjellstue. Samling med tema/ presentasjon og informasjon. På ettermiddagen rusler vi bort til Eysteinkyrkja. Der blir det omvisning.  Samling med tema. Felles middag.

Dag 2
Frokost. Samling med tema. Vandring langs Pilegrimsleden og Gamle kongevei i retning Kongsvold Fjellstue. Vi spiser lunsj underveis. Veien er lett å gå og vi beregner å bruke 4 timer. Hvile. Kanskje bading i fjellvatnet? Samling med tema. Middag.

Dag 3
Frokost. Samling med tema. Oppsummering og evaluering. Tur til Viewpoint Snøhetta. Vi beregner en liten time hver vei fra parkeringsplassen på Hjerkinn. Tidspunkt for hjemreise tilpasses ettermiddagstogene.

Annet

Det er mange turmuligheter på Dovre før og etter samlivskurset. Vi anbefaler moskussafari fra Kongsvold. Det er mulig å ta buss til turistforeningshytta Snøheim og gå til topps på Snøhetta. Det er forøvrig glimrende muligheter til å gå fotturer fra Turistforeningens hytter på Dovre og Rondane. De botanisk interesserte kan dra mot Knutshø ved Kongsvold. De nedlagte gruvene i Folldal er også et alternativ.

Det er mulig å planlegge dette sammen med guidene i forkant, dersom dere ønsker det.

Tidspunkt: Helgen fredag 29. september til søndag 1. oktober.

Pris: 5000 kroner per deltager. Dekker kurs, felles måltider unntatt drikke, losji. Dere må selv dekke reisen til og fra Hjerkinn fjellstue.

Minimum 4 par, maksimum 8 par.

Ved spørmål og informasjon, ta kontakt med Torhild på nummer 47463663.

Epostadresse: post@osspåtur.no

Vi går tur langs Pilegrimsleden.
Vi to arrangerer turen. I bakgrunnen er Havmannen i Mo i Rana.