Gleden med fjell og samliv

Hva er samlivskurs i fjellet

Dette samlivskurset i fjellet gir par en mulighet til å utvikle den seksuelle relasjonen omringet av vakker natur, fysisk aktivitet og kultur.  

Målet er å utvikle glede og trygghet, men også spenning i den seksuelle relasjonen. Alt dette i samsvar med personlige, sosiale, etiske og verdimessige grunnholdninger.  Utgangspunktet er at et bedre seksualliv utvikles gjennom respekt, fellesskap, nærhet og trygghet.

Samlivskurset er basert på grunnleggende verdier

Har man lyst og vilje til å være sammen, så kan gode følelser vekkes og forholdet kan utvikle seg i gode retninger. Forstyrrelser i den seksuelle relasjonen kan påvirke den enkeltes psykiske, emosjonelle og fysiske velvære.  Omvendt kan den enkeltes psykiske, emosjonelle og fysiske velvære påvirkes av forstyrrelser i parets seksualliv.

Har dere lyst til å komme nærmere hverandre seksuelt, emosjonelt og relasjonelt? Har dere mistet lysten og gløden, men vil finne den frem igjen? Er dere rett og slett nysgjerrige på hva livet kan gi, så meld dere på dette kurset i vakre omgivelser.

Innhold i kurset  

  • Relasjon, glede og seksualitet
  • Lyst og fantasier  
  • Tenning og tiltrekning
  • Kommunikasjon, forventninger og nærhet
  • Utfordringer ja, men hvordan komme seg videre
  • Å ta valg  
  • Øvelser 
  • 2 guidede turer i fjellet 
  • Felles frokost og middager
  • Overraskelser 

Hvor;

Kursstedet er lagt til Hjerkinn Fjellstue på vakre og ærverdige Dovre. Dette er et område med historie og sjel. et godt sted å være på.

Til Dovre er det mulig å ta tog til Hjerkinn stasjon.  Derfra kan dere gå langs veien til fjellstua som er et hotell, eller dere blir hentet.  Dersom dere kjører bil er det vei helt frem til fjellstua.

Foreløpig program, med forbehold om små endringer;

Fredag
Vi møtes kl. 11.00 på Hjerkinn fjellstue. Samling med tema/ presentasjon og informasjon. På ettermiddagen rusler vi bort til Eysteinkirken. Der blir det omvisning med mer.  Samling med tema. Felles middag.

Lørdag
Frokost. Samling med tema. Vandring langs Pilegrimsleden og Gamle kongevei i retning Kongsvold Fjellstue. Vi spiser lunsj underveis. Veien er lett å gå og vi beregner å bruke 4 timer. Hvile. Bade i fjellvatnet. Samling med tema. Middag.

Søndag
Frokost. Samling med tema. Tur til Viewpoint Snøhetta. Vi beregner en time hver vei fra parkeringsplassen på Hjerkinn.  Samling med tema og oppsummering, evaluering. Tidspunkt for hjemreise tilpasses ettermiddagstogene.

Annet

Det er mange turmuligheter på Dovre før og etter samlivskurset. Vi anbefaler moskussafari fra Kongsvold. Det er mulig å ta buss til turistforeningshytta Snøheim og gå til topps av Snøhetta. Det er forøvrig glimrende muligheter til å gå fra hytte til hytte i området. De botanisk interesserte kan dra mot Knutshø ved Kongsvold. De nedlagte gruvene i Folldal er også et alternativ.

 Det er mulig å planlegge dette sammen med guidene i forkant, dersom dere har behov for det.

Tidspunkt: 2. til 4. oktober 2020.

Pris: 4000 per deltager. All inclusive, unntatt reise til og fra Hjerkinn.

Minimum 4 par, maksimum 8 par.

Dersom dere har behov for mer informasjon ta kontakt med Torhild på nummer 47463663.