Fisketur i Estenstadmarka

Dette er turen hvor du kan fiske med barna. Ta med fiskestang. I Estenstaddammen er det flott ørret. Vi fisker med mark, små sluker eller spinnere. Opp til Estenstaddammen er det greit å gå langs veien. Her kan du bruke egen meis eller barnevogn hvis småsøsken er med. De beste fiskeplassene langs vannet er ikke egnet å komme frem til med barnevogn.

Vi henger opp et par hengekøyer som bruker å være populært for litt større barn.

Ta med matpakke og drikke. Klær og fottøy etter været. Vi møtes på Bekken parkeringsplass, inngangsporten til Estenstadmarka. Du kan kjøre bil eller gå fra Lohove eller Dragvoll om dere kommer med buss. Det er lett å sykle til Bekken. Turen er best egnet for barn i skolealder.

Det er ikke nødvendig for barn under 16 år å kjøpe fiskekort. Hvis noen som er 16 år eller eldre ønsker å fiske, må de på forhånd kjøpe fiskekort. Døgnkort koster kr. 60. Ved kjøp med SMS, gjør du følgende: Send FISKEKORT TOF11 til 2377. Kortet gjelder forøvrig hele Jonsvannsområdet.

Garvede fiskere sier gjerne Skitt fiske.

Turen tar en tre til fire timer. Tidspunktet er etter avtale.

Påmelding: Send epost til arvehusby@hotmail.com